یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۰۳

چگونگی اخذ کارت بازرگانی

وکیل، وکیل خوب، وکیل ملکی، وکیل چک،وکیل طلاق،طلاق شماره تماس دفتر کرج:02632203370 - 09129401481- تهران 09129401482

چگونگی اخذ کارت بازرگانی

۲۱۰ بازديد

اخذ کارت بازرگانی

چگونگی اخذ کارت بازرگانی

برای اخذ کارت بازرگانی بایستی درابتدا درباره کارت بازرگانی اطلاعات مفیدی کسب نمایید به عبارتی دیگر بایستی درباره کارت بازرگانی وچگونگی اخذ آن اطلاعات داشته باشید تا بتوانید به طور قانونی کارت بازرگانی اخذ نمایید.در این متن درباره

چگونگی اخذ کارت بازرگانی توضیحاتی داده می شود تا بتوانید با خواندن این متن و با دارا بون اطلاعات کافی بتوانید نسبت به اخذ کارت بازرگانی اقدام نمایید.

اخذ کارت بازرگانیدارای مراحل و شرایطی می باشد که افراد متقاضی باید شرایط لازم را دارا باشند تا بتوانند کارت بازرگانی را اخذ نمایند. کارت بازرگانی یک نوع کارت می باشد که افرادی که مشغول فعالیت های تجاری می باشند و به عبارتی دیگر تاجران و افرادی که فعالیت های اقتصادی و تجاری انجام می دهند بایستی درباره آن اطلاعات لازم را داشته باشند.

مزایای کارت بازرگانی

یکی از مهمترین مزایایکارت بازرگانی به این صورت است که افرادی که دارای این کارت می باشند می توانند به صورت قانونی و بر طبق قوانین کشور اقدام به فعالیت های تجاری به صورت واردات و صادرات نمایند به طوری که داشتن کارت بازرگانی برای تاجران ضروری می باشد. کارت بازرگانی بعد از صدور به مدت یک سال دارای اعتبار است و افرادی که این کارت را دریافت نمودند دارای شرایط لازم بودند به طوری که شرایط زیر برای اخذ کارت بازرگانی الزامی می باشد.

- حداقل سن 23 سال تمام

- حداقل مدرک تحصیلی دیپلم

- کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای آقایان

یکی از مواردی که برای اخذ کارت بازرگانی بایستی انجام شود اخذ پلمپ دفاتر تجاری می باشد,دفاتر تجاری در اوایل سال بایستی به صورت پلمپ اخذ شود تا تمامی رویدادهای مالی در آن درج شود و در پایان سال با تئجه به اطلاعات مالی ثبت شده در دفاتر تجاری میزان مالیات پرداختی تعیین می شود.

مراحل اخذ کارت بازرگانی

برای اخذ کارت بازرگانی بایستی مراحل زیر را طی نمایید:

-اخذ دفاتر پلمپ تجاری و کپی از صفحه ی اول آن و برای اخذ کارت بازرگانی برای شرکتها کپی مدارک ثبتی شرکت نیز نیاز میباشد.

-ارائه ی اظهارنامه ی کارت بازرگانی به اداره ی ثبت شرکتها       

-گواهی دفاتر پلمپ و 5 عدد نامه ی دارایی که شامل نامه ی بانک، گمرک ، عدم سوء پیشینه ، گواهی امضا و دارایی میباشد و ارائه ی آنها به اتاق بازرگانی الزامی می باشد.

 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.